Kulutusluottoja saa verkosta tänä päivänä todella helposti ja vauhdikkaasti. Lainaa saa ilman takaajia ja päätöksen lainan myöntämisestä saa muutaman päivän sisällä. Verkossa on vaihtoehtoina paljon erilaisia lainan tarjoajia ja onkin tarpeen vähän verrata palveluntarjoajia ennen lainapäätöksen tekemistä.

Luottojen korot voivat heitellä palveluntarjoajien välillä paljonkin ja ottamalla luoton oikeasta paikasta, voit säästää lainan koroissa huomattavia summia. Suosittuja paikkoja lainan ottamiseen ovat mm. Halens, Risicum ja Joustolaina. Nämä palvelut ovat myösrehellisiä ja luotettuja.

Toisin kuin esimerkiksi asuntolainaa, pikalainaa voi saada täysin vakuudetta. Normaalisti pikalaina on suuruudeltaan 1000-6000 ja maksuaika vaihtelee1-5 vuoden välillä. Jotkut yritykset tarjoavat myös mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteenkerran tai kaksi vuodessa. Joissakin tapauksissa lainaa on myös mahdollista korottaa oman lainarajan puitteissa.

Internetistä on kätevää ottaa lainaa mutta pitää aina huomioida vastuu lainan ottamisessa. Varmistu siis ennen lainan hakua, että sinulla onriittävästi rahaa maksaa kulutusluotto takaisin. Jos et tähän kykene, niin siitä voi huonoimmassa tapauksessa aiheutua maksuhäiriömerkintä. Tästä on pahoja seuraamuksia mm. se että et saa enää lainaa juuri mistään ja se voi myös vaikeuttaa esim. asunnon tai duunipaikan saamista.